Petek

A OldGame2 Wiki wikiből

Petek,más-néven háziállatok. Ezek a Lóval,vagy a Hátasokkal ellentétben nem megülhetők.
Egy pecséttel lehet őket előhívni. Vannak Petek, amelyek különböző bónuszokat is adnak.
Egyszerre csak egy Pet használható, nem kombinálható több Pet bónusza.

Tartalomjegyzék

Eddig ismert Petek a játékban:

Jég Sárkány Pet

Jobb kattintással hívható elő Jsarkihivo.png a Jég Sárkány Hívóval. Ez a pecsét egyedülálló az Oldgame2 szerverén. Örökös illetve fejleszthető Eventek alkalmával szerezhető meg. A fejlesztéséről és a bónuszokról IDE kattintva olvashatsz.

Démon Sárkány Pet

Jobb kattintással hívható elő Demonsarkihivo.jpg a Démon Sárkány Hívóval. Ez a pecsét egyedülálló az Oldgame2 szerverén. Örökös. Eventek alkalmával alakítható át a Jég Sárkány Hívóból 10 db Bölcsek botja, 200 db Varázs Füge illetve 1000 db Ördögűző tekercsből. A fejlesztéséről és a bónuszokról IDE kattintva olvashatsz.

Csontos Pet

Jobb kattintással hívható elő Csontoshivo.jpg a Csontos Hívóval. Ez a pecsét egyedülálló az Oldgame2 szerverén, 30 napos. Eventek alkalmával szerezhető meg a Halloween Ládából, a Nagy Halloween Ládából illetve a Fekete Jégboszorkány ládájából.

  • Bónuszok: 3000 TP, 15% krit, 10% szörny elleni erő

Jégfőnix

Jobb kattintással hívható elő Eisphönix-Siegel.png Jégfőnix pecséttel. Ez a pecsét 15 napos. Eventek alkalmával a Tárgy boltból megvásárolható ládából lehet nyitni. 2000 TP-t és +30% EXP bónuszt ad.

Baby-Azrael

Jobb kattintással hívható elő Baby-Azrael.pngBaby-Azrael pecséttel. Van belőle 5 és 30 napos. A 30 napos változat a Tárgy boltban megvásárolható, az 5 napos pedig a Titán ládából szerezhető meg.Démon torony és Az Ördög Katakombája 2. szintjétől segít minket 3000 TP, 30 Élőholtak elleni erővel és +10% TP regenerációval.

Leonidász

Jobb kattintással hívható elő Leonidas-Siegel.png Leonidász pecséttel. Ez a pecsét 15 napos. 2000 TP-t, +10% Kritikus találatot és +5% Szörnyek elleni erőt ad. A Közepes missziókönyvekből kapott küldetések jutalma lehet.

Khan

Jobb kattintással hívható elő Khan-Siegel.pngKán pecséttel. Ez a pecsét 15 napos. 2000 TP-t, +10% Kritikus találatot és +7% Szörnyek elleni erőt ad. A Nehéz missziókönyvekből kapott küldetések jutalma lehet.

Porky

Jobb kattintással hívható elő Porkie-Siegel.png Porky pecséttel. Ez a pecsét 15 napos. Két fajtája létezik, Alap illetve Prémium változat.
A Könnyű missziókönyvekből kapott küldetések jutalma lehet.

  • Az Alap 1000 TP-t és +20 Támadóértéket ad.
  • A Prémium 3000 TP-t, 10% Szörny Elleni erőt és +50 Támadóértéket ad.
Személyes eszközök