Démon torony

A OldGame2 Wiki wikiből

Semleges zászló.png Démon torony

Dtfejlec.png

Szomszédos területek Eljutás Öregemberrel Eljutás Teleporttal
Nem érheted el ezt a területet az Öreg emberrel! 60-as szinttől:
Ércek a térképen Meteor kövek a térképen
Nincsenek Ércek ezen a területen. Nincsenek Meteor kövek ezen a területen.
NPC-k a térképen:
MOB-ok a térképen:
Térképek / Képek (katt rájuk a nagy mérethez):
Terület térkép MOB térkép Meteor kövek térkép
Démon torony.jpg Nincs MOB térkép Nincs Meteor térkép
Dt ingame.jpg

A Démon Torony szintjei

1.emelet
Ez a legkönnyebb szint, bár itt a 40-50 szint körüli játékosoknak meggyűlhet a baja a "gonoszokkal", amik automatikusan támadnak, és viszonylag erősek. A második szintre az 50-es meteor szétütésével lehet feljutni (Azt érdemes megjegyezni, hogy ha nem találsz meteort, az azért van, mert nemrég ütötték szét, ilyenkor pár perc és leesik egy új). A meteorkövet a "Gonoszok" őrzik

2. emelet
Ez a szint még mindig könnyű, bár a kisebb szintűek (45lvl alatt értem) elmennek a sarokba vagy csak néhány csoportot ölnek, ha nagyon akarnak runozni. Ezen a szinten csupán csak meg kell ölni az összes mobot. Ha kész, automatikusan felvisz a harmadik szintre.

3. emelet
Ez már valamivel nehezebb, bár a lényeg ugyanaz, mint a második szinten (meg kell ölni az összes mobot). A problémát egy 75-ös szintű boss, a Démon király jelenti, akit elég nehéz leverni, de értékes tárgyakat is dob.

4. emelet
A negyedik szint már jóval nehezebb. Leesik egy 55-ös meteor, ha valaki szétüti, akkor a lenti chat sorba kap 10 koordinátát. Ezek közül mindig a legalsó fölött lévőt kell nézni, azaz alulról a 2. koordináta a jó. Közben leesik 10 darab 60-as meteor. A kapott koordinátán lévő meteor szétütésével mehetünk a következő szintre. A szint teljesítéséhez miután szét romboltad az Ördög meteort, 20 percet kapsz. (Megjegyzés: A "hamis" Bukás meteorek nem dobnak semmilyen cuccot, ugyanis miután kb. az életük fele vagy negyede maradt meg, maguktól szétesnek,viszont ha már valaki beleütött egy rossz meteorba és a jó közben széttörik,akkor a meteor droppol.)

5. emelet
Ez az egyik legnehezebb,az egész terem tele van szörnnyel. Egy teremnyi szörny EGY kulcsot dob, amit az ott lévő 5 oszlop egyikébe kell tenni, vagyis így kinyitni azt. Ha mind az öt oszlop nyitva, akkor következik a hatodik szint. Itt elő szokott fordulni egy bug,amit úgy lehet megoldani,ha lovon teszed be a kulcsot az oszlopba. A szint elvégzésére 20 perc áll rendelkezésre.

Figyelem: Az első terem mobjai (amint feljutottatok a 60-as meteoral) nem dobnak kulcskövet, így ne gondoljátok, hogy buggos a Démon Torony.

6. emelet
Ezt a szintet kedvelik a legjobban. Ha megöljük az összes mobot, köztük a BÜSZKE DÉMON KIRÁLY-t, akkor megjelenik egy kovács. Háromféle lehet: fegyver, páncél vagy ékszerkovács. Annyi csak a mássága, hogy nem kér tárgyakat a fejlesztésekhez, csak yangot. Öt perc után (a kovács megjelenésétől számítva) a hetedik szintre kerülünk.

7. emelet
Szét kell rombolni a 65-ös meteorokat. Utána 70-es meteorokat kell ütni amik "ismeretlen öreg ládát" droppolnak, amiben "ZIN barlang térkép" van. Addig kell ütni a 70-es meteort, amíg a ládából nem kapjuk meg a térképet. Ha megvan, jobb klikk rá. Ekkor kiír valamit, leokézod és pár másodperc múlva feldob a nyolcadikra.


8. emelet
Itt már az a feladat, hogy addig üsd a mobokat amíg "ZIN bong in" kulcsot nem dobnak, ami ha megvan, akkor rá kell húzni az ott található emlékműre/oszlopra. Ha sikerül, az emlékmű eltűnik és pár másodperc múlva a kilences szinten vagy. A mobok megtévesztésként "Bong in" kulcsot is dobnak, amiknek semmi funkciójuk sincsen.

9. emelet
Itt van a kaszás, többnyire jobbra található. Célszerű előbb a mobokat leverni aztán menni a kaszásnak mert csak 1x lehet mérgezni és ha az a mobokkal való csatázáskor elhasználódik, csak növeli az esélyeid arra, hogy nem ölöd meg a kaszást. Ha megölted, akkor fél perc és kijutsz a DT elé... (A kaszás is dob ládát.)

Személyes eszközök