Az Ördög Katakombája

A OldGame2 Wiki wikiből

Semleges zaszlo.png Az Ördög Katakombája

Dcfejlec.PNG

Szomszédos területek Eljutás Öregemberrel Eljutás Teleporttal
Nem érheted el ezt a területet az Öreg emberrel! Nem érheted el ezt a területet a Teleporttal!
Ércek a térképen Meteor kövek a térképen
Nincsenek Ércek ezen a területen. Nincsenek Meteor kövek ezen a területen.
NPC-k a térképen:
Nincsen NPC ezen a területen.
MOB-ok a térképen:
Térképek / Képek (katt rájuk a nagy mérethez):
Terület térkép MOB térkép Meteor kövek térkép
Utvonal.png Nincs MOB térkép Nincs Meteor térkép

Az Ördög Katakomba szintjei

A belépéshez minimum 75-ös szintűnek kell lenni. A belépést a csoport vezető indítja. Csoportban kell lennetek, és nálatok kell lennie a Zsugorított fejnek. Amennyiben nincs valakinél a fej, ő nem tud belépni a többiekkel. A Katakomba Őrnél tudtok belépni, amely a Sárga tigris szellem felé vezető úton található meg.

A pályára való belépésnél a csoport egy köztes pályára kerül, ahol nem kell mást tennetek, mint várni. 45 másodperc múlva automatikusan tovább lesztek teleportálva az 1. szintre. Az első csapat után 45 másodperc elteltével megkezdheti a második csapat is a Katakomba meghódítását. Természetesen külön pályára kerülnek a csapatok.

A run alatt, ha véletlenül kiesik valaki, visszatud lépni a pályára, tudja folytatni. Azonban, ha a csoportja már tovább lépett a következő szintre, akkor a visszalépett karakter nem melléjük fog kerülni, hanem az első szintre. Ebben az esetben meg kell várnia, amíg a csapattársai a következő szintre kerülnek, ekkor fog csak melléjük kerülni a kimaradt játékos.

Figyelem!

Az Ördög Katakombában való lehalás után, ha városban éledést nyomtok, akkor Map1-re fogtok teleportálódni! Mindig helyben éledjetek, hacsak nem pont ez a cél, hogy kiakartok jönni a Katakombából.

1.emelet A Belépéshez Zsugorított fej szükséges, játékosonként 1 darabra. Belépés után egy köztes pályára kerültök, ahonnan 45 másodperc múlva automatikusan tovább léptek az első szintre. A katakomba teljesítésére 70 percetek van. Itt addig kell a szörnyeket ütni, amíg nem kapsz 2 kulcsot, egy Lélekkristály és egy Smaragd kulcsot. A Lélekkristály kulcsot a Kud szoborra (pálya végén található) kell ráhúzni a csoport vezetőnek, ami által a következő szintre kerültök.

2. emelet A második emeleten le kell vernetek 11 kaput. A kapuk leölése után a Smaragd kulcsot rá kell húzni az NPC-re. Ha nem öltétek le 11 kaput, nem mehettek tovább.

3. emelet Ezen a szinten le fog esni pár meteor, amik közül csak egy az igazi, aminek a leverése után tovább mehettek a következő szintre.

4. emelet Itt egy labirintusszerű helyre érkeztek, aminek a legvégén egy emlékművet találsz. Ha arra rákattintasz, tovább juttok az 5. emeletre. Az útvesztő mindig változó, úgyhogy nincs állandó útvonal!

Lehetőség 1
Lehetőség 2
Lehetőség 3
Lehetőség 4
Lehetőség 5

5. emelet Ezen az emeleten le kell ölnötök Tartarost! 5 db található belőle a pályán, amik közül, csak 1 dobja a tovább lépéshez való Grimaszoló totemet. A Tartarosok dobhatnak nektek Lélekhamut is, amely az új tárgyak fejlesztéséhez szükségesek.

6. emelet Itt a cél a főszörny Charon megölése.

7. emelet Ez a katakomba legutolsó szintje. Itt a cél, hogy megöljétek a trónszéknél található Azraelt. Ha még van időtök, érdemes előtte megölni a többi szörnyet, ugyanis azok nem fognak újraéledni. Ellenben a Boss alkalmanként 3 szörnyet idéz meg, amik elég nagy sebzést tudnak produkálni.


Személyes eszközök