Készségkönyv

A OldGame2 Wiki wikiből

Készségkönyv

Készségkönyv.jpg


Nincs leírás.

Funkció A mester szintű képességek fejlesztésére szolgál. Jobb klikkel lehet elolvasni a készségkönyvet, amivel a képesség mesterszintjét lehet növelni.
Küldetések -
Beszerezhető
Egyéb Ha a karakter elsajátította a készségeket, és átváltott mesterré, ezentúl, csak könyvekkel lehet magasabb szintre emelni. Ugyanazt a könyvet csak egyszer tudja olvasni naponta(MÁS KÉPESSÉG KÖNYVÉRE EZ NEM VONATKOZIK.) és ez 20.000 tapasztalati pontba kerül.

Ha a karakter egy könyvet olvas, 3 dolog történhet:

-Nem tud olvasni, mert nincs 20.000 tapasztalati pontja, vagy nem az a készséged neve ami a könyvön áll, vagy pedig, még nem váltott át mesterré. A lényeg hogy ilyenkor a könyv nem tűnik el olvasás után. -A könyv elolvasása után eltűnik. Ilyenkor ezeket írhatja ki: Ohh, nem sikerült. A Francba! A tréning nem sikerült. Próbáld újra később! -A könyv elolvasása sikerült. A könyv eltűnik: Ennyivel: 1(2,3,4 stb) több készségkönyvet kell elolvasnod, hogy javíthasd a készséget.

A készségkönyvek sikere valóban nagyon kicsi (30%). A szükséges könyv száma, az előző mester számától függ. M1-ről M2-re csak egy könyvre lesz szükséged, viszont M2-ről M3-ra már 2. Összeszámolva 55 sikeres könyv kell ahhoz, hogy nagy mesterré váltson.

Újabb könyvet olvasni az adott képességhez (az előző sikerességétől függetlenül) 22-26 óra múlva lehet.

Személyes eszközök