Birodalmak

A OldGame2 Wiki wikiből

Tartalomjegyzék

A világról

Három királyság létezik: Chunjo (sárga), Jinno (kék), Shinsoo (piros). Minden birodalomnak három saját területe van, map1, map2 és az úgynevezett céhterület, ahol az átkozott állatok találhatóak. Léteznek semleges területek, ahová mindhárom birodalomból vezet út...

Világtérkép
550px

Nagyméretű világtérkép, KATT!

▲ To the top ▲

Chunjo birodalom

Sárga zászló.png

A Chunjo birodalom a kontinens nyugati részén fekszik. Teokratikus államát spirituális vezetők irányítják.

Alapítása Yoon-Young nevéhez fűződik, aki az egykori császár unokaöccse. Yoon felesége, aki hatalmas mágikus erővel rendelkezik, már korán támogatta férjét a Meteor kő fenyegetésének megismerésében. Yoon-Young többször is ellenintézkedéseket javasolt, de figyelmen kívül hagyták. Ezért vezette követőit egy felkelésben az akkor még egységes császárság ellen. A birodalom pusztulása után Chinjo még mindig nyílt vitában áll a Kelettel, és állandó harcban Déllel.

A lakosok arra törekednek, hogy megszerezzék a hatalmat az egész kontinensen, azért, hogy a Meteor kő növekvő hatalmának véget vessenek.

Map1 = Joan, Map2 = Bokjung, Céhterület = Waryong

▲ To the top ▲

Jinno birodalom

Kék zászló.png

A Jinno birodalom a kontinens keleti részén terül el. Katonai hatalomra épül a birodalom, amely az agresszív, harcos természetétű lakosokat irányítja.

Jinno-t Ee-Ryoong vezeti, aki a vér szerinti fia az utolsó császárnak.

Elhivatottnak érzi magát arra, hogy a rendelkezésére álló katonai hatalom segítségével az egykori császárságot visszaállítsa.

A Jinno birodalomban hivatalosan nem vesznek tudomást a Meteor kövek jelentőségéből és hatásából eredő félelmekről. Titokban Ee-Ryoong megpróbálja azonban a Meteor kövek pusztító hatását saját katonai céljaira érvényesíteni.

Map1 = Pyungmoo, Map2 = Bakra, Céhterület = Imha

▲ To the top ▲

Shinsoo birodalom

Piros zászló.png

A Shinsoo birodalom a kontinens déli részén fekszik. Az itt élők kereskedelemmel foglalkoznak.

Yoon-Yoing irányítása alatt a kelet-Shinsooi kereskedelemi kapcsolatok a császárság összeomlása után hamar a mai virágzásához vezetett. A lakosok folyamatos harcban állnak azonban a nyugatiakkal, aminek hatására megszűnt a kereskedelmi útvonal. Amikor észrevették a Meteor kövek fenyegetését, a kereskedők felfegyverkeztek.

Céljuk a nyugati támadások megfékezése, a kereskedelemi útvonal újboli megnyitása, és az egész birodalom saját irányításuk alatti egyesítése.

Map1 = Yongan, Map2 = Jayang, Céhterület = Jungrang

▲ To the top ▲

Semleges területek

Semleges zaszlo.png

Majom kazamaták (ADs):

Pók kazamaták:

Speciális térképek:

▲ To the top ▲

Személyes eszközök