Sárkány Run

A OldGame2 Wiki wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Doe (vitalap | szerkesztései) 2016. február 26., 14:47-kor történt szerkesztése után volt.

(eltér) ←Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
A Sárkány Temploma: Beran-Setaou megölésének menete


Csak 75-ös szint feletti játékosok tudnak belépni.


Belépés:

Bármelyik CH-ról be lehet menni. A sárkány Templomába való bejutáshoz Csavart kulcsok szükségesek. Minden karakternek 3 db kulcsra van szüksége, hogy beléphessen. Ezeket a Yonghan tábornokoktól és a Huashin tábornokoktól lehet megszerezni, kik Lélekbarlang 2. szintjén találhatóak meg. Lélekbarlang 2. szint végén levő hosszú folyosón található meg a Yonghan Parancsnok, mely leütése után átvált Yonghan tábornokká. Véletlenszerűen dobhat tárgyakat, Csavart kulcsokat is 1-3 db arányban. Lélekbarlang 2. szintjén bárhol megjelenhet a Huashin Parancsnok, mely leölése után Huashin tábornok lesz belőle. Szintén dobhat tárgyakat, Csavart kulcsokat is 1-3 db arányban.

2 óránként jelennek meg minden CH-n.

Bármennyi karakter be tud lépni a templomba, ha mindegyiknél ott a 3 db Csavart kulcs fejenként és csoportban vannak. A csoport vezetője indítja a támadást a Sura szellemnél. A Sura szellem NPC a Sárkány Templom előtt található, Lélekbarlang 2. emelet végén.

A bent található szörnyekre a hatásos bónusz: Ördög elleni erő.

Ez az erő nem fog hatni a Kék Sárkányra!

Belépés után a teremben az első feladat, leölni a Barlang meteorját, ha a csoport vezetője üti azt le kiírja a szerver, hogy XY csoportja elkezdte a Kék sárkány ostromát. Ez indítja el a további folyamatokat. Ezután Setau szörnyek fognak megjelenni 8 meteorral együtt.

A meteornak fajtái:

Gőg meteor: ez +TP regenerációt ad a Beran-Setaounak
Hegy meteor: +védelemmel látja el Beran-Setauot
Bosszú meteor: +támadóértéket ad a Beran-Setaounak
Magány meteor: ez egy véletlenszerű pluszt ad a Kék Sárkánynak!

A meteor fajták közül ki kell választani egy fajtát, mely kézenfekvőbb a csoport számára, s amellyel könnyebben meg fognak küzdeni. Ha kiszemelték a nekik legkedvezőbb fajtát, a 8 meteort addig kell leütni, amíg 4 egyforma nem marad belőlük. Lesz, amely meteor helyére újabb le fog esni, lesz amelyik nem ad újat. Ezzel addig kell játszani, amíg a meteor szám le nem csökken 4-re. 4 meteorkő alá sosem fog csökkenni a szám, itt már csak arra kell törekedni, hogy egyformákat üssetek ki.

Mihelyt meglett a 4 egyforma meteor, újabb szörnyek fognak előjönni a teremben. Többségükben Setaou katonaák és Setaou íjászok.

Ezek között 4 Yonghan tábornok lesz megtalálható:

Élet Yonghan
Regen Yonghan
Brutal Yonghan
Titokzatos Yonghan

Ezeket érdemes egyesével elhúzni egy nyugisabb területre, majd ott csapatmunkával leverni. Ha az egyik meg volt, jöhet a következő! Minél kevesebb lesz az életük, annál erősebbek lesznek, nagyobbat fognak ütni. Ilyenkor törekedni lehet arra, hogy kikerülitek, kifuttok az ütéseik elől. Ha mind a 4 db Yonghan megölésre került, előjön Beran-Setaou, a Kék Sárkány! A Kék Sárkányt szintén csapatmunkaként kell leölni. Dropjában új, értékes tárgyak is lehetnek!

Pl.: gyöngyök, új cipők, vagy akár az Epic vértekhez/cipőkhöz való átalakító itemek, a Sárkány karom és a Sárkány pikkely.

Ha a csoport vezére üt a legnagyobbat a Sárkányra, akkor a szerver kiírja, hogy XY csapata leölte a Kék sárkányt.

A játékosok 1 óráig tartózkodhatnak bent a pályán, azaz 60 percük van, hogy a runt végig vigyék.

Személyes eszközök